Ga naar de inhoud

19150 – woensdag

advbesteding

Het vervelende van vakantiedagen is dat je ze tijdig op moet maken anders komen ze te vervallen. Dit jaar is er weer een nieuwe regel geïntroduceerd. Vóór 1 juli moeten er zes ADV dagen zijn opgenomen. Dus had ik het ambitieuze plan opgevat om aan het begin van elke maand een woensdag vrij te nemen. Zo ook vandaag (eigenlijk volgende week maar dan zijn we voor de verandering weer eens volop aan het testen).

Na de lunch heb ik wat tijd vrijgemaakt om te kunnen tekenen. Het weer nodigt niet echt uit om naar buiten te gaan (bovendien staat er voor vanavond al een survivalrun training op het programma) en met de houtkachel aan en goeie muziek op de achtergrond is dit een prima vrijetijdsbesteding. Jammer dat ik er niet wat langer aan heb kunnen doorwerken. Ik ben ook wel benieuwd of ik in een later stadium kleur moet gaan toevoegen om een wat levendiger effect te krijgen. Misschien alleen voor de achtergrond of zo.

In ieder geval ga ik met deze tekening nog wel even door (wanneer ik weer tijd heb). Ik begin voor het eerst een klein beetje tevreden te worden met het resultaat van mijn gestuntel op het gladde oppervlak van de iPad. Met name de hand vind ik redelijk gelukt. Alleen hoe ik die andere hand fatsoenlijk tevoorschijn moet gaan toveren zal nog een hele uitdaging worden.
Wordt vervolgd.

1 reactie op “19150 – woensdag”

Reacties zijn gesloten.