20100221 – zondag

Erectieproblemen:

Zal ik ooit over mijn ergste nachtmerries durven schrijven?

Niet nu.

Nee,
niet nu
wakker worden.
Net nu…
Nee!

Krampachtig hield ik mijn ogen dicht. Tegen beter weten. Toen de eerste zonnestralen ons geheime liefdesnestje diep in het bos alsnog hadden gevonden was ze abrupt opgesprongen. Een laatste glimp van haar deinende billen die ik zojuist nog stevig omklemd had, voordat ze definitief uit het zicht verdween.

Ruim een uur voordat de wekker mij plichtsgetrouw van een ochtendhumeur zou voorzien zat ik klaarwakker rechtop in bed. De vrouw van mijn dromen was niet meer. Het bracht me in een filosofische bui. Wat verdween eerder? De vrouw of de droom?

Toen moest ik plassen. En merkte dat er nog wel wat meer klaarwakker rechtop in bed zat. De vrouw in mijn dromen had wat takken verloren van haar bos hout die ze voor zich uit droeg, en eentje was in mijn kruis achtergebleven. Stond nog wat na te genieten. Een nieuw probleem van minder filosofische aard drong zich op.
Veel bedenktijd werd me echter niet gegund. Mijn blaas gaf aan dat de uitkomst in ieder geval vaststond. Urineren zou ik.
Voorzichtig stapte ik uit bed en begaf me naar de badkamer. Met elke stap voelde ik hoe het overvloedige vocht zich klotsend verder een uitweg omhoog zocht tegen de steile wand. Zekerheidshalve omvatte ik mijn mannelijkheid en plaatste het topje van mijn duim op de kleine opening. Behoedde zo de overloop voor een ongewenste overstroming. Ik waande mij Hansje Brinker.
De dag nog pril en reeds een heldendaad verricht.

Ondertussen had ik het vraagstuk over de juiste positionering ook opgelost.

En zo lag ik een tijdje later weer in bed. Indachtig het aloude motto ‘Ik ken geen erectieproblemen, alleen maar uitdagingen’, sloot ik mijn ogen en zonk weg in een diepe slaap. Het duurde niet lang voordat een volgende uitdaging bevallig mijn droom kwam binnengelopen.

ZZ Top – Woke Up with Wood

When I woke up this morning
I was feeling mighty good.
My baby understood had to do what she should
lying near a pile of wood.
Laying it on some,
playing with it some
when I, I woke up with wood.

I was lying there thinking ‘bout basketball
trying not to lose my mind
my baby came to help and I let out a yell,
she grabbed me from behind.
Laying on it some,
playing with it some
when I, I woke up with wood.

Beauty queens fall in trances,
debutantes lose their furs.
But it felt so good from where they stood,
they were working on a pile of wood.
Laying on it some,
playing with it some
when I, I woke up with wood.

Zie ook:
Urban Dictionary

Woke up with wood:
Woke up with an erection.
“I had a great dream last night. Woke up with wood too!”

Morning Wood:
Waking up with an erection. It’s often associated with the need to use the bathroom upon waking up. Scientific term is nocturnal penile tumescence. There is no real scientific proof as to why men wake up with a erection although there are many theories.
Means the same thing as Morning Glory.
“It sucks trying to take a piss when you got a morning wood.”