Ga naar de inhoud

20151111

Verkeerd gelezen

Zondag had ik het verkeerd gehoord. Na afloop van de training survivalrun stonden we nog even na te genieten met een welverdiende beker koffie toen er twee mededelingen werden gedaan:

  1. de club bestaat 10 jaar en er wordt een eigen wedstrijd georganiseerd op 13 december;
  2. er is een plaatsingsvergunning voor de aanbouw van een blokhut.

Ik nam het ter kennisgeving aan. Meestal ben ik na de training op zondag redelijk gesloopt en heb ik wat tijd nodig om te herstellen. Maar ik had iets opgeslagen wat pas thuis onder de douche terugkwam. Ik besloot dat ik het verkeerd had gehoord.

Gister kwam er een mail van de survivalclub binnen. Met een bijlage. Een inschrijfformulier voor de wedstrijd op 13 december. Er valt te kiezen tussen 5 en 8 km. Aangezien we een week later in Dinxperlo aan de bak moeten en ik een week eerder een hardloopwedstrijd van 15 km in heuvelachtig Montferland ga lopen lijkt me 5 km de beste optie.

In de mail zelf stond nog eens bevestigd dat de blokhut er definitief gaat komen. Opnieuw schoot me weer te binnen dat er op zondag al aangegeven was dat er waarschijnlijk om vrijwilligers gevraagd gaat worden om mee te helpen. Dat had ik goed gehoord. Wat ik verkeerd had gehoord en wat ook verkeerd in de mail vermeld stond is het nieuws dat indien alles meezit de blokhut net op tijd klaar zal zijn voor de nieuwjaarsduik.

De nieuwjaarsduik…

Nee, ik moet dat verkeerd gelezen hebben.

1 reactie op “20151111”

Reacties zijn gesloten.