Ga naar de inhoud

20181026

Dit is geen zonsopgang. De zon komt op in het oosten en de foto geeft een beeld van het uitzicht op het westen. Vanochtend vertrok ik naar het werk en zag deze oranje gloed toen ik de weg voor ons huis op draaide. Waarschijnlijk is het licht afkomstig van de kassen die verderop staan. Niet altijd is het zo duidelijk aanwezig als nu maar blijft het beperkt tot een wazige schemer. Zelfs op de snelweg bij Bemmel was het goed te zien. Alsof er een flinke brand woedde.


De #MAGAbomber is opgepakt. Of in ieder geval iemand die men op basis van vergelijkend DNA onderzoek als potentieel dader ziet. Volledige naam en profielfoto’s worden al veelvuldig gedeeld via social media. Maar wat mij vooral bezighield was een filmpje met daarop leden van de FBI (denk ik) die druk doende waren het bestelbusje van de verdachte te bedekken. Daarmee vergeleken is mijn onhandig geklungel om een bed op te maken een toonbeeld van efficiëntie. Wat een amateurs. En ik was niet de enige die het dacht:

Me trying to get a fitted sheet on the bed: pic.twitter.com/EzjYFSAx9P

— Julio Rosas (@Julio_Rosas11) 26 oktober 2018


Het houdt nog niet over maar het lijkt er op dat meer bezoekers de weg naar mijn nieuwe site weten te vinden. Aangezien ik alleen maar op instagram en twitter zit, en dan ook nog eens met weinig tot geen volgers, kan ik ook niet echt reclame maken om meer publiek te trekken. Nu is dat nooit echt het allerbelangrijkste geweest voor mijn bloggen maar een beetje aanloop is toch wel fijn. Daarom ben ik volop bezig om via het opschonen van mijn trefwoorden bij de (oude) blogposts en andere SEO-tips mijn vindbaarheid in de zoekmachines te vergroten. Wellicht dat dat positieve resultaten laat zien.