Ga naar de inhoud

20181102

De eerste week zit er alweer op in Cluj. Al met al is de upgrade waarvoor ik speciaal hier naartoe ben gekomen erg meegevallen. Natuurlijk hebben we zo onze problemen gehad maar die waren voornamelijk van technische aard waar wij verder niet echt een rol in hebben om dat op te lossen. Dat blijft beperkt tot coördinatie en communicatie zodat de gebruikers weten hoe lang het gaat duren en wat zij tijdelijk kunnen doen om er omheen te werken.

Het betekent ook dat we komend weekend niet op kantoor hoeven te zijn. Hooguit op afroep beschikbaar indien zich onvoorziene problemen op een ander gebied aandienen. Aangezien er met de fabrieksplanning vooraf al rekening gehouden werd met eventuele kinderziektes na de upgrade wordt er niet volop gewerkt dus ook daarom zal het waarschijnlijk rustig blijven. Voor morgen staat er daarom een tripje naar Remetea gepland waar we wat van de omgeving gaan bekijken en een flink stuk gaan wandelen. Daar kijk ik wel naar uit na een week die voornamelijk zittend is doorgebracht.

Want ook deze avond is er niets terechtgekomen van hardlopen. De enige beweging was de wandeling naar het restaurant en weer terug. En opnieuw (ik weet, het wordt vervelend) konden we weer een terrasje pakken omdat de temperatuur tot diep in de nacht aangenaam bleef terwijl de kerstverlichting op veel plaatsen al opgehangen is.