Ga naar de inhoud

21677 – woensdag

Boulder.

Dag 3 van de Global IT Leadership meeting in Boulder. Tijdens een van de pauzes een kort filmpje gemaakt van het uitzicht. De Rocky Mountains zijn in de verte zichtbaar. Ik vraag me altijd af als ik hier ben of dit zal wennen, die bergen op de achtergrond. Voor mij althans voorlopig nog steeds niet. Zo af en toe valt het me moeilijk te concentreren op de onderwerpen waarvoor ik hier ben ben en dwalen mijn gedachtes af naar de tochtjes die ik in de afgelopen jaren heb gemaakt. Deze keer zal ik er helaas geen bezoek aan brengen.

Wat we wel hebben bezocht is een golfbaan. Maar dan niet zo eentje waar je met een karretje van hole naar hole rijdt, maar een afslagbaan (als dat tenminste het goede woord is). In groepjes van 4 personen werden we verdeeld over de afslagpunten, waar ieder groepje onderling (net als bij bowlen) kon kiezen uit verschillende spelsoorten. In de praktijk kwam het voor ons als ongeoefende leken vooral neer om te proberen zo hard en ver mogelijk de bal weg te slaan. We hadden volop pret, ook dankzij het overvloedige eten en de bijbehorende drankjes die continu geserveerd werden.

In de bus terug naar Boulder zat de stemming er goed in, en het duurde niet lang voor we de chaffeur overtuigd hadden om een van onze iPhones aan te sluiten op de muziekinstallatie zodat we met z’n allen liedjes naar keuze konden zingen. We gedroegen ons als op een schoolreisje. Na afloop terug bij het hotel besloten we nog een nabijgelegen brouwerij met pub op loopafstand op te zoeken. Die ging om 10 uur ’s avonds dicht waardoor we ‘gedwongen’ werden de rest van de avond in de hotellobby door te brengen. Kortom, het was een gezellige avond met het gehele team, want enkelen van ons zouden in de loop van donderdag weer terugreizen.