22016 – zaterdag

Opgestaan met een vervelende pijn in mijn onderrug en daar de hele dag last van gehad. Het plan om vandaag in plaats van gister een rondje te gaan rennen heb ik voor de zekerheid maar even voor me uitgeschoven naar morgen. Ik had kunnen gaan wandelen maar heb de dag voornamelijk besteed aan het afvinken van lichte klusjes in huis. Verder ben ik bezig geweest met mijn blog. Op de een of andere manier heb ik wel mijn blogarchief weten te importeren maar zonder de afbeeldingen. Dus iedere keer wanneer ik een oude blogpost will publiceren moet ik op zoek naar de plaatjes die ik er bij gebruikt heb. Dat is nog tijdrovender dan ik ingecalculeerd had.

Los daarvan ga ik wel proberen (voor de zoveelste keer) om iedere dag wat te posten. De (soms korte) updates die ik schrijf naar aanleiding van het lezen van De open samenleving en haar vijanden door Karl Popper vullen alvast een gedeelte op, en als ik daar niet aan toe kom, dan maar wat losse notities zoals deze update.

In de avond heb ik geheel tegen mijn gewoonte in wat meer afleveringen achter elkaar gekeken van de serie Slow Horses op Apple TV+. Inmiddels ben ik bezig met seizoen 2 die ik eerlijk gezegd wat minder vind dan het eerste seizoen, maar nog steeds vermakelijk en spannend genoeg om te blijven kijken. Hierna volgt nog een derde seizoen en of het dan ophoudt of dat er meer seizoenen in de maak zijn dat weet ik niet.

LEES OOK:   Toen op 14 september

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *