22017 – zondag

De licht zeurende pijn in mijn onderrug was vanochtend bij het opstaan niet geheel verdwenen. Dus nog maar een dagje rustig aan gedaan om de boel niet te forceren. Ik voel me niet oud, wel probeer ik er rekening mee te houden dat ik niet meer de jongste ben.

Nu de Home Cinema set verkocht en opgehaald is, en omdat we tijdens de kerstvakantie vaak de gelegenheid nemen spullen weg te doen die we inmiddels lang genoeg hebben bewaard zonder te gebruiken, ben ik vandaag bezig geweest om ditmaal wat voor Inge op marktplaats te zetten. Zelf kwam ik een Garmin sporthorloge tegen dat geen dienst meer doet sinds ik een Apple watch heb, dus ook meteen op marktplaats gezet. Als het goed is komt er morgen iemand kijken en hopelijk ook kopen.

Toen de zon vanmiddag achter het huis volop naar binnen scheen heb ik me lekker op de bank geïnstalleerd met wat tijdschriften en voldoende te drinken. Te fris om de tuindeuren open te schuiven maar heerlijk om weer eens een heldere lucht te zien zonder regen. Wat me anders nooit overkomt gebeurde me bijna vandaag, ik doezelde weg en het scheelde niet veel of ik was op de bank in slaap gevallen. Het moet niet gekker worden.

Tegen vier uur verdween de zon achter de wolken en besloot ik met de avondmaaltijd te beginnen. Een uurtje later namen we plaats aan tafel voor een vegetarische linzenstoof. Het moet maar eens gezegd worden, de recepten van Hello Fresh zijn makkelijk en het resultaat is vaak erg goed.

In de uren erna heb ik weer op de bank plaatsgenomen, maar nu met Popper en zijn De open samenleving en haar vijanden. Langzaam maar gestaag maak ik vorderingen. Ik moet er mijn aandacht goed bijhouden om niets te missen. Omdat het mij boeit vind ik het niet erg dat het zoveel tijd kost. Alleen zou ik willen dat ik in het algemeen wat meer vrije tijd zou hebben om te kunnen lezen. Het is niet anders. Morgen weer naar kantoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *