22037 – zaterdag

Bijkomdag. Van afgelopen week die naarmate ze vorderde in intensiteit en tempo per dag exponentieel toenam. Werkgerelateerd voor de duidelijkheid. Van “kunnen jullie eens bekijken of er een mogelijkheid is om een processwijziging door te voeren ergens volgende maand” naar “kunnen jullie volgende week woensdag al demo’s geven aan de verkooporganisaties over de uiteindelijke oplossing”. Tuurlijk. Geen probleem. U roept, wij werken over.

Nu even gas terugnemen voordat we maandag weer losgaan. Hoewel, lekker met een boek op de bank kruipen was er niet bij. Het weer was zodanig dat we een begin konden maken om het terras eens goed schoon te maken. Ook zijn we verder gegaan met de voorbereiding van het schilderwerk dat binnenkort gedaan gaat worden in onze woonkamer voordat er een nieuwe kast aan de muur bevestigd gaat worden. En omdat we toch bezig waren meteen de fietsschuur leeggehaald en gekeken wat er nu wel in moet blijven en wat eventueel naar zolder kan of verkocht, weggegeven of weggegooid kan worden. Dat laatste nam echter meer tijd in beslag dan gedacht, dus daar gaan we morgen mee verder.

Na het avondeten dan eindelijk tijd om wat te lezen en tv te kijken. Maar laat werd het niet. Ik was best wel vermoeid geraakt door al het klussen buiten (fijn dat het eindelijk weer kon!) en zocht mijn bed niet al te laat op.


Social media

Repost van bericht door Roos Vonk op bluesky:

Sterke column over de onzinnige zoektocht naar wat de PVV-kiezer drijft. “De zoektocht naar de volkswil houdt de illusie in stand dat Wilders iets weet wat anderen niet weten.” De volkswil bestaat niet, wél een reëel volksbelang. “En dat belang ondermijnt Wilders.” In plaats van zoeken naar de wil van Henk en Ingrid kunnen we beter “een inhoudelijk gesprek voeren over het reëel bestaande algemeen belang. Dat is geen gesprek over de PVV-stemmer, maar een gesprek mét de PVV-stemmer, en overigens ook met alle andere stemmers.”

LEES OOK:   20101026

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *