22050 – vrijdag

Een geplande vrije dag. Toch ’s ochtends voor het werk bezig geweest. Eerder deze week werd duidelijk dat de voorraadtelling bij een van onze fabrieken in Cluj-Napoca verschoven was naar eind mei. Dat betekende dat ik een van de twee weken die al geboekt waren om ter plaatse beschikbaar te zijn voor ondersteuning niet nodig zou zijn. Dus kon ik met het reisbureau aan de slag om de boekingen waar mogelijk over te zetten naar eind mei. Gelukkig kies ik altijd voor de optie om een vlucht eventueel te mogen wijzigen zonder al te veel extra kosten. Hetzelfde voor de hotel- en parkeerplaatsreservering. Het is meer dat er weer tijd in ging zitten die ik liever aan iets anders besteed had.

Omdat ik online moest zijn kreeg ik natuurlijk toch weer wat mails te zien waarop ik het niet kon laten te reageren. En van het een kwam het ander, en voor ik het wist was het lunchtijd.

In de namiddag maakte ik gebruik van de gelegenheid om een kort rondje te gaan rennen. Het was even wat droger dan in de ochtend en de wind was ietsjes gaan liggen. Ik combineerde het rennen met wat extra kilometers wandelen om toch wat langer buiten te zijn zolang het weer het toeliet, en ook omdat ik weer wat vaker moet gaan hardlopen om mijn conditie te verbeteren zodat ik een langere afstand aan een stuk aankan. In ieder geval voelde het goed om de hardloopschoenen weer aan te hebben gehad.

De rest van de middag bezig geweest met wat huishoudelijke activiteiten. Het koken sloegen we een keertje over en in plaats daarvan lieten we een kant en klare maaltijd bezorgen. Doen we niet vaak en zeker wanneer de afrekening plaatsvindt weet ik ook weer waarom. Het was wel heel erg lekker, dus daarover geen klachten.

LEES OOK:   Zondag, 23 januari 2022

’s Avonds twijfelde ik tussen tv kijken (ik ben bezig met de serie Foundation op Apple TV) of verder lezen in de De tandeloze tijd – 3b: Onder het plaveisel het moeras van A.F.Th. van der Heijden. Het werd het laatste. Na precies honderd bladzijden gelezen te hebben besloot ik het boek aan de kant te leggen en nog wat muziek te luisteren voordat ik naar bed ging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *