Ga naar de inhoud

22135 – zaterdag

Het lukt me sinds ik terug ben uit de VS maar niet om voor de wekker afgaat wakker te worden. Of eigenlijk, ik word wel wakker, maar veel te vroeg. Zo rond drie uur ’s nachts. Dat lijkt me geen goed tijdstip om op te staan. Dus draai ik me om en probeer verder te slapen. Dat lukt pas na een tijdje. En dan gaat de wekker ineens af.

Vanochtend had ik de wekker niet gezet, want zaterdag. Als ik ‘m had gezet zou dat op zes uur zijn geweest. En raad eens? Yep, ik werd om tien voor zes wakker.

In de ochtend vooral rustig aan gedaan. Op mijn blog ben ik begonnen met terugwerkende kracht te posten over de dagen dat ik in Boulder ben geweest. Ik had wel aantekeningen gemaakt maar niets gepost. Dat ga ik nu alsnog doen. Omdat het kan.

Daarna ontbijt en toen naar de stort. Gister was de tuinman geweest en die rekent best wel een flink bedrag voor het afvoeren van tuinafval. Dus daarom laten we hem nu wat langer doorwerken in de tuin en breng ik alles wat hij in de aanhanger heeft gegooid zelf weg. Rond lunchtijd ben ik in de voortuin gaan maaien. Het gras stond aardig hoog en ik schatte in dat ik de accu van de maaier minstens twee keer moest opladen om de hele voortuin te maaien. Dat was nog te voorzichtig ingeschat. Drie keer moest de accu aan de lader voordat ik het klusje afhad. Tussendoor hielp ik Inge met andere klusjes in de tuin. Het was er lekker weer voor. Niet te warm en droog. Pas tegen de avond trok de lucht dicht. Vanuit de richting van Nijmegen kwamen er donkere onweerswolken onze kant op. En om zes uur vielen de eerste druppels.

Voor de verandering wat eten laten bezorgen zodat we tijd hadden om te douchen voordat de dodenherdenking begon. Later op de avond nog wat gelezen en niet al te laat naar bed. We waren allebei goed moe na een hele dag in de tuin te hebben gewerkt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *