Ga naar de inhoud

22138 – dinsdag

Laatste werkdag van de week. Eigenlijk was het plan om ook vandaag al vrij te zijn, maar ik had er toch voor gekozen om naar kantoor te gaan. Er lag nog meer dan voldoende achterstallig werk en bovendien wilde ik vanavond niet opnieuw afmelden voor het Emerson loopgroepje.

Toch leek het er even op dat het niet zou doorgaan. Een aantal collega’s hadden vakantie of waren vanwege blessures verhinderd. Uiteindelijk bleken we met z’n drieën te zijn. Een vierde collega die ook mee zou lopen kwam niet opdagen. Later hoorden we dat hij aan de andere kant van het gebouw op ons had staan wachten en toen maar iin z’n eentje is gaan lopen.

Wij liepen in een rustig tempo naast de spoorbaan richting station De Klomp. Daar aangekomen deden we wat oefeningen en toen weer terug naar kantoor. In totaal iets meer dan 5 kilometern. Onderweg kletsten we heel wat af. Het was gezellig om weer eens een keer op deze manier een rondje te rennen. Normaal loop ik altijd in m’n eentje. De volgende week probeer ik er weer bij te zijn.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *