Ga naar de inhoud

Dinsdag, 27 januari 2015

De verborgen boekbanken van Istanbul

Nu volg ik toch al een hele tijd de belevenissen van Elja en zeker wanneer ze weer eens op fotocursus is geweest in Istanbul check ik haar blog en tweets met meer dan normale belangstelling. Maar ik kan me niet herinneren ooit een foto te hebben gezien van de ‘boekbanken’ die blijkbaar op elke straathoek te vinden zijn.

Elja, waarom heb je dit verborgen gehouden voor ons?

4 reacties op “Dinsdag, 27 januari 2015”

  1. Nog nooit gezien! Wel een fontein in de vorm van een (heilig??) boek waarvan het water als een bladzijde is die omslaat. Geen video van. Ik zoek wel even.

    1. Haha, geweldig. Volgens de site waar ik de foto’s zag (zie link in de tekst):
      “THESE BENCHES ARE ALL OVER THE CITY: PARKS, BUS STOPS, STREETS, AND SQUARES.”
      Maar die fontein lijkt me ook wel bijzonder om te zien. Laat maar weten wanneer je ‘m gevonden hebt.

Reacties zijn gesloten.