Ga naar de inhoud

Dinsdag, 4 december 2018

Precies twaalf jaar geleden verhuisden we van Veenendaal naar Ede. En met we bedoel ik deze keer voor de verandering mijn collega’s en ikzelf. Het bedrijfspand waar ik een paar jaar eerder begonnen was met werken voor Emerson stond op het punt van inzakken en het was hoog tijd voor iets moderners. Dat vonden we op het industrieterrein in Ede. Na de verhuizing van het magazijn waar ik grotendeels verantwoordelijk voor was betrok ik een kantoor dat ik helemaal voor mezelf alleen had. Heerlijk!

Een jaar of twee later verschoof ik echter vanwege een interne functieverandering naar een bureau in een open ruimte oftewel kantoortuin. Ik vond het verder prima. Omdat ik niet veel moeite heb met mezelf te concentreren op mijn werk werd ik niet echt afgeleid door alle rumoer en activiteit om me heen. Dat is al die tijd zo gebleven toen ik op z’n minst nog minimaal vijf keer van werkplek veranderde.

Vandaag was het opnieuw zover. Omdat er een afdeling uit het buitenland overgeheveld wordt naar onze vestiging moest er voor hen wat ruimte vrijgemaakt worden op de eerste verdieping. Wij van Business Systems waren zo bereidwillig om naar de begane grond te verhuizen. Waarbij ik opeens weer een eigen kantoor kreeg toegewezen. Jippie!

Het is nu nog wat kaal en steriel maar dat zal niet al te lang duren. Eerst maar eens beginnen met de kerstversiering voor de dag te halen.