Ga naar de inhoud

Donderdag, 14 januari 2016

Survivalrun Lingezegen

Vorig jaar december hielp ik als vrijwilliger een handje mee tijdens de jubileumrun van Survivalrun trainingsgroep Arnhem vanwege het 10-jarig bestaan. Zoals je misschien gelezen hebt vond ik dat ontzettend leuk om te doen (en het was ruimschoots compensatie voor het feit dat ik zelf niet mee kon doen door een blessure) en daarom heb ik me meteen aangemeld om ook ondersteuning te bieden bij de voorbereiding van de Survivalrun Lingezegen en op de dag van de run zelf.

Nu heb je op dit blog al vaak over deze geweldige sport kunnen lezen (die ik helaas veel te laat heb ontdekt) en mocht je misschien nieuwsgierig zijn geworden dan is dit een uitgelezen kans om het zelf eens te proberen. Er is namelijk ook een Funrun van 5 km voor recreanten die desalniettemin meer dan voldoende sportieve uitdaging biedt om te ervaren wat ik zoal iedere woensdagavond en zondagochtend (vrijwillig) moet doorstaan.

Denk je dat het te zwaar voor je is, dan niet getreurd. De run is pas op 20 april en via Buddy2Sur5 kun je een aantal op maat gesneden trainingssessies volgen zodat je met de juiste voorbereiding van start kunt gaan. Geen enkel excuus dus om niet mee te doen. Wees er daarom snel bij, want de inschrijving stopt bij maximaal 200 deelnemers voor deze Funrun.

Alle informatie over Survivalrun Lingezegen vind je hier.

Inschrijven doe je hier.