Ga naar de inhoud

Donderdag, 16 januari 2020

Derde donderdag van 2020

Niemand onwel

Onbewust hielden we allemaal onze adem in vandaag op kantoor. Het was de derde donderdag van dit nieuwe jaar en bij de vorige twee ging het evenzovaak mis. Beide keren werd een collega plots (maar door niet gelijke omstandigheden) onwel en moest met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd worden. Zouden we deze derde donderdag opnieuw met een soortgelijk incident geconfronteerd worden?

Hoewel de dag op dit moment nog niet geheel voorbij is lijkt het er wel op dat we opgelucht kunnen ademhalen. We zijn zoals het er nu uitziet van een nieuw ongeval tijdens kantooruren bespaard gebleven. Laten we hopen dat de twee collega’s die het nieuwe jaar zo onvoorspoedig zijn begonnen snel duidelijkheid verkrijgen over wat hun precies is overkomen want dat is in beide gevallen nog niet geheel duidelijk.

~ ~ ~

Persoonlijke statistieken 2020 – dag 16

Het vlees is zwak

In het bedrijfsrestaurant stond ik voor een moeilijke keus. Ik had graag een omelet zonder ham, maar er stond er slechts eentje klaar en die was met kaas èn ham. Natuurlijk had ik kunnen vragen om er voor mij eentje te maken zonder ham, maar dan was de kans groot dat het exemplaar dat al klaar stond zou worden weggegooid want ik was redelijk laat voor de lunch. Ze waren al bezig met het opruimen. Dat vond ik dus zonde en daarom toch voor de ham gekozen. Na het werk moest ik de auto bij de garage afleveren voor de APK keuring morgen. Inge zou me ophalen. We hadden een nieuw adres gevonden en dat was naast een snackbar in Elst. Friet. Dat was alweer een tijdje geleden en voor we het wisten waren we naar binnen gestapt en een bestelling geplaatst. Voor mij friet met satésaus. En een frikandel speciaal – tussenstand: 5 dagen geen vlees

Als de wijn is in de man

Zoals zo vaak geen sterke drank – tussenstand: 15 dagen geen alcohol

Mens sana

Rustig aan gedaan vandaag. Geen wandeling en niet op de hometrainer – tussenstand: 6 dagen voldoende beweging