Ga naar de inhoud

Geen Leicester

Vorige week zondag vertrok ik voor mijn werk naar Leicester. Vanmiddag om kwart over drie stapte ik uit de trein op station Arnhem-Zuid. Het is dan nog een half uurtje lopen voordat ik thuis ben. Tijdens die wandeling bedacht ik me wat ik zoal gezien had van en in Leicester. Daar was ik snel mee klaar. Niets.

Dit is waarom:

Zowel hotel als kantoor bevinden buiten de stadsgrenzen van Leicester. En vanwege het drukke programma is het er de afgelopen week niet van gekomen om naar de stad te gaan.

De dagen hadden verder ook nog eens weinig variatie:

Ontbijt in het hotel. Korte wandeling (hoofdzakelijk de autoweg over zien te steken die als een onnatuurlijke barriere tussen het hotel en het industrieterrein was opgeworpen) naar het kantoor. De hele dag van 8 tot 19 uur testen in een te warme vergaderruimte (met onderbreking van lunch in het bedrijfsrestaurant). Wandeling terug naar het hotel. Drankje aan de bar. Diner in het hotel of per taxi naar een eetgelegenheid dicht in de buurt. Daarna nog een drankje (of twee) aan de bar.

En dan op zoek naar de juiste hotelkamer in de juiste hotelgang. Altijd weer even zoeken.

IMG_2874

Oh ja, voor (onstabiel) wifi moest je ook nog eens extra betalen! Vandaar dat jullie me weinig online hebben gezien. Shame on you, Hilton.

~ ~ ~

4 reacties op “Geen Leicester”

 1. Was er geen looptunnel naar het industrieterrein?
  En inderdaad een weekje van de wereld
  Dat hotel lijkt wel voor Super Mensen tussen de 2-3 meter!!

  Maar je treft het met het weer hier, het zonnetje schijnt al
  Een heel prettig weekend, maak er wat van

  Groet van Herman
  @filobeet

  1. Nee, geen looptunnel.
   Gewoon oversteken en het ’tegendraadse’ verkeer goed in de gaten houden wanneer er geen verkeerslichten beschikbaar zijn om te helpen.
   Het hotel was voor mensen zoals jij en ik, hoewel die tegenwoordig wel altijd en overal online willen zijn. In die zin lopen ze flink achter de feiten aan.
   Zodadelijk naar Amsterdam voor Meet & Greet met schrijfster Eva Kelder in het kader van onze bloggersleesclub ‘Een perfecte dag voor literatuur’. Dus dat het maar mooi weer mag blijven!

   Jij ook een heel prettig weekend gewenst.

Reacties zijn gesloten.