Ga naar de inhoud

Glasvezel – poging 2 (en een beetje)

Vandaag zouden ze weer komen voor de glasvezel. Na de eerste poging eind juni had het nog heel wat voeten in aarde (no pun intended) om de afspraak voor vandaag gepland te krijgen. Zo zouden ze een week geleden alweer gekomen zijn maar na een dag onverrichterzake thuis te zijn gebleven werd later duidelijk dat de aannemer op vakantie was.

Daarna kreeg ik een telefoontje van iemand waarvan ik aannam dat hij een kijkje kwam nemen hoe het gazon erbij lag omdat we dit als klacht hadden doorgegeven bij Digitale Stad. Dat zou gister zijn geweest. Ook nu bleef Inge weer de hele dag bij huis zonder dat er iemand kwam opdagen. Toen ik hem ’s avonds aan de lijn had kreeg ik te horen dat hij nu op vakantie was. Het bleek om de vervanger van de aannemer te gaan die inmiddels weer terug was. En die zou dus vandaag komen.

Hij is echter niet geweest zo kreeg ik bij thuiskomst van Inge te horen. Wel een ploeg Bulgaren die ditmaal uit vier personen bestond waarvan er eentje in ieder geval Engels sprak. Dat scheelde een hoop. Zonder al te veel overhoop te halen werd de kabel op een diepte van 30 cm aangelegd want wij hadden wat foto’s opgeduikeld van tijdens de verbouwing waarop te zien was dat de riolering niet al te diep ingegraven was.

Toen de klus geklaard was kreeg Inge naast excuses ook een doos graszaad overhandigd. Nu maar hopen dat het binnenkort weer eens een beetje gaat regenen want voorlopig worden wij netjes overgeslagen wat neerslag betreft.

~ ~ ~