Ga naar de inhoud

Het worden twaalf fantastisch drukke maanden

Sneller dan verwacht zijn de onderhandelingen alweer voorbij voordat ze goed en wel begonnen waren. Ons bod is aanvaard door de verkopers. We kunnen nu aan de slag om de financiering rond te krijgen en ons huidige huis te verkopen. Ook zullen we de details van de verbouwing moeten gaan uitwerken die zoals het er nu uitziet op 1 februari kan beginnen wanneer de sleuteloverdracht gepland staat.

Genoeg te doen dus. Zeker als je bedenkt dat er nog een huis staat te trappelen om verkocht te worden. En dat allemaal naast het normale werkleven dat voor ons uit steevast een ruime 40+ uren per week bestaat. Bovendien lijken er voor mij ook nog eens een paar tripjes naar het buitenland in het verschiet te liggen en kreeg ik vandaag een reminder dat ik uiterlijk drie maanden over heb om het examen voor de opleiding projectmanagement te doen.

Het moge duidelijk zijn waar alle tijd en aandacht de komende maanden naar toe zal gaan. Kijk er daarom niet van op wanneer het hier nog rustiger gaat worden dan het af en toe al is. Voorlopig kies ik er voor om alle grootse blogplannen die ik had (en waar al regelmatig de klad in kwam) tijdelijk stil te leggen. Updates zullen hier echt nog wel blijven verschijnen maar verder zal ik niet veel aanwezig zijn op social media gebied.

8 reacties op “Het worden twaalf fantastisch drukke maanden”

  1. Dank je. Er moet nog een hele hoop aan gebeuren en we kunnen er pas volgend jaar (mits de hele financiering rond komt) maar we hebben er al verschrikkelijk veel zin in.

  1. Dank je. We zijn er erg blij mee (hoewel het nog niet helemaal rond is).
   En ja, die blauwe lucht is in deze tijden een hele verademing.
   PS. Jij gefeliciteerd met je nieuwe site!

  1. Dank je 🙂
   Spannend gaat het zeker worden. Eerst natuurlijk vanwege de hele financiering en daarna of we het met de verbouwing zoals we die voor ogen hebben ons droomhuis kan gaan worden. Volgend jaar rond deze tijd weten we meer.

Reacties zijn gesloten.