Ga naar de inhoud

Morgenochtend vertrek ik

[5,7 km hardlopen / 33:09 minuten]

Morgenochtend vertrek ik voor een weekje naar Cluj. Vandaag heb ik een dagje vrij. M’n koffer is al zo goed als gepakt dus tijd genoeg om een rondje te gaan rennen want afgelopen zondag is het er niet van gekomen. Het weer is voor mij perfect. Geen zon, niet te warm en weinig wind. Ook deze keer kies ik er weer voor om in plaats van vijf kilometer in één ruk te lopen een soort van intervaltraining te doen. Op dit moment, met mijn huidige conditie voelt dat fijner aan. Ik kan er voor kiezen om een bepaalde afstand (bv 1 of 1,5 kilometer) snel te lopen en dan even tot rust te komen voordat ik opnieuw wat sneller ga.

Volgende week woensdag vlieg ik weer terug en dan op zondag staat er een trailrun van 16 km gepland. Ik denk niet dat ik er aan toe ben, zelfs als ik komend weekend in Cluj er aan toe kom een rondje te gaan trainen. Laat ik mezelf niet voor de gek houden en vooralsnog rustig aan doen en mijn conditie gaandeweg weer opbouwen zonder de boel te forceren.