Ga naar de inhoud

N(PH)OT

Vergadering 1 (08.30 uur – 9.30 uur)
A: “…en dan gaat vervolgens de input in deze box om daarna deze output te genereren, niet nadat er een kleine handeling is verricht indien de uitkomst van de besluitboom (die getriggered wordt alvorens de gegevens op het scherm verschijnen) positief uitvalt en er geen nadere check hoeft te worden uitgevoerd om een extra verificatie aan te vragen bij de daartoe bevoegde instantie, zodat onmiddellijk overgegaan kan worden tot het consolideren en verzenden van de data middels de reeds bestaande interface.
Kan iedereen het daarmee eens zijn?”
B, C, D, E en ook F (die weliswaar iets later binnenkwam maar toch nog de essentie van het verhaal kon meekrijgen): “Ja.”
A: “OK. Dan kunnen we dit bij deze aftikken. C, kun jij mijn schema even overnemen van het whiteboard en verwerken in de notulen?”
C: “Ik maak wel een foto. Dat gaat veel sneller. En is stukken makkelijker.”
A: “Wat jij wil.”

Vergadering 2 (13.00 uur – 14.00 uur)
A: “En dan zou ik nu graag nog even het schema willen tonen waarover we vanochtend na weken uitvoerig vergaderen eindelijk overeenstemming hebben weten te bereiken. C, zou je zo vriendelijk willen zijn de foto via de beamer te delen met de rest van de groep?”
C: “Natuurlijk. Hier komt ie. Euh…, wacht eventjes. Da’s de verkeerde. Ah, hier heb ik ‘m. Of nee, toch niet. Waar istie nu toch gebleven. Zojuist had ik ‘m nog. Verdorie, hoe kan dat nu. Euhm, als jullie even verder vergaderen dan zoek ik nog even verder. Of heeft iemand misschien vanochtend aantekeningen gemaakt…?”

~ ~ ~

Een fotoblog in het kader van #PHOT (Photo on Tuesday).
Heb jij een foto voor dinsdag en een blog, doe mee en zet je link in de reactiebox bij Karin Ramaker uit wiens creatieve koker deze opdracht komt.

~ ~ ~

2 reacties op “N(PH)OT”

    1. Maar het is nu wel heel makkelijk om snel een foto te maken van een schets op whiteboard of papier. Moet je ‘m vervolgens natuurlijk niet kwijtraken zoals me deze keer dus wel overkwam…

Reacties zijn gesloten.