Ga naar de inhoud

Shame

Zachtjes sloot Mark de deur van de hotelkamer achter zich. Een laatste blik verzekerde hem er van dat ze nog sliep. Uitgeteld lag ze op de bank. Een straaltje speeksel had hij eerder nog voorzichtig van haar wang geveegd. Ze mompelde iets onverstaanbaars maar was niet wakker geworden. Het laken dat hij uit de slaapkamer had gepakt om haar toe te dekken lag nog steeds op de grond.

In de lift op weg naar het restaurant voor een stevig ontbijt bekeek hij zichzelf in de spiegelwand. De diepe wallen onder zijn ogen waren nog goed zichtbaar. Een afwisselend koude en hete douche had daar niets aan kunnen veranderen. Veel had hij ook niet geslapen. Hoe laat waren ze naar zijn kamer gegaan? Twee uur? Drie uur? Hij kon het zich niet meer precies voor de geest halen. Wel hoe ze elkaar een paar uur eerder hadden ontmoet aan de hotelbar.

Ongelooflijk toeval! Alsof het zo moet zijn. Een teken. Allemaal woorden van haar die ze in hoog tempo afraffelde alsof ze bang was dat hij anders zijn interesse zou verliezen. Nooit had ze gedacht hem ooit nog te ontmoeten. Wist hij niet wie ze was? Herkende hij haar dan niet? Ze was zijn buurmeisje van verderop in de straat. Waar hij tot zijn zeventiende had gewoond. Net zo oud als zij nu was. Begon het al te dagen? Nee? Hij had nog een tijdje gescharreld met haar zus. Ja? Inderdaad! Zij was haar jongere zusje. En ze had altijd al een oogje op hem gehad. Ondanks het leeftijdsverschil van acht jaar. Dus toen ze hem hier zo plotseling zag staan. Nou, toen moest ze wel opnieuw haar kans wagen. Het was nu of nooit! Dit liet ze zich niet meer afpakken. Niet door haar zus. Die er toch niet bij was. Niet door haar vriendinnen. Die inmiddels allemaal aan een of andere plaatselijke macho hingen. En niet door zijn vrienden die van een afstandje allemaal thumbs up en vette knipogen stonden te geven. Zal ik nog een biertje voor je halen?

Enkele uren later stonden ze hevig zoenend in de lift. Zij op haar tenen. De armen om zijn nek geslagen. Hij achterover geleund tegen de spiegelwand. Over haar schouders heen keek hij in de spiegel en zag haar kleine witte slipje toen hij haar korte jurkje verder omhoog lichtte. Ze slikte hoorbaar en hij voelde hoe haar hart opgewonden tekeer ging. Ook hij deed geen enkele moeite zijn harde opgewondheid voor haar te verbergen. Tussen het zoenen door bleef ze maar herhalen hoe blij ze was. Dat haar vakantie niet meer stuk kon. Dat ze morgen meteen haar zus ging bellen. Ze maakte geen bezwaar terwijl hij ondertussen haar slipje met een hand verder naar beneden trok. De andere hand bewoog hij tussen haar billen op en neer. Haar ademhaling werd onregelmatiger.

Op de gang huppelde ze achter hem aan. Uitgelaten. Een spraakwaterval.

Eenmaal op zijn kamer werd ze iets minder spraakzaam. Ze keek hem niet meer de hele tijd aan. Zeker niet toen hij resoluut al zijn kleren had uitgetrokken en daarna ruw begon haar ook uit te kleden. Na wat aarzeling kwam het hoge woord er uit. Ze had nog niet zoveel ervaring. En of hij wat voorzichtig kon doen. Misschien dat hij eerst een douche moest nemen. Wat moest slapen. Een beetje nuchter worden. Zal ik wat water voor je inschenken?

Lachend had hij haar op de bank gegooid. Verbaasd was hij allang niet meer om geen tattoos, piercings, geschoren kutje of iets anders extravagants aan te treffen. Het was hem al meteen opgevallen maar ze viel volledig uit de toon op dit kinky party eiland. Wat ze hier deed was hem een raadsel. Hoogstwaarschijnlijk meegetroond door een zogenaamde vriendin die haar wel kon gebruiken om zelf beter tot recht te komen. Of om alle logistieke zaken te regelen. Hoe dan ook, ze had een fantastisch lichaam. Dat kon niemand ontkennen.

Wat hij wel kon ontkennen was het feit dat ze nog niet zoveel ervaring had. Ze had helemaal geen ervaring! Maar oh, wat was ze dapper. En meegaand. Geen enkele keer had ze hem weggeduwd toen hij haar onbeheerst van achter nam. Zonder mededogen was hij als een razende in haar tekeer gegaan. Zoveel onschuld. Zoveel maagdelijkheid. Dan ook maar meteen de eerste keer een onuitwisbare indruk achterlaten. Onvermoeibaar ontheiligde hij haar waar hij maar kon. Niets was hem te gek. Alles liet zij gelaten gebeuren. Alleen bij het bruut penetreren diep in haar keel moest ze flink kokhalzen. Maar klagen deed ze niet. En de blik in haar ogen toen hij luid kreunend op haar gezicht klaarkwam was onbetaalbaar.

Het ontging hem dat ze zachtjes huilde nadat hij niet veel later zwaar en zuchtend op haar in slaap was gevallen. Voorzichtig probeerde ze zonder hem wakker te maken of hem van zich af te schudden haar jurkje van de grond te pakken om zo haar gezicht wat schoon te kunnen vegen. De verdere uren van wat inmiddels ochtend was geworden bleef ze stilletjes onder hem liggen. Uiteindelijk viel ze toch nog uitgeput in slaap. Het ontging haar dat hij ietjes later ontwaakte en weer ietsjes later uitgebreid foto’s van haar nam.

In de ontbijtzaal zaten zijn vrienden nog aan tafel. “Eindelijk, ouwe rukker. Waar bleef je nou? Heb je die teef nog naar je kamer genomen voor een uitgebreide neukbeurt? Of heb je d’r meteen al in de lift een veeg gegeven en gedumpt? Wat was dat trouwens voor een simpele doos. Je hebt toch wel foto’s genomen? Hé, luister je wel naar me? Je hebt toch wel die gleuf digitaal te grazen genomen? Of op z’n minst die harde boobies, want die had ze wel. Laat eens zien! Geef hier die foon! Wow, gozert, wat is dat voor een rare chick met zo’n struikgewas. Heb jij ‘m daar ingestoken? Toch geen doornroosje mag ik hopen voor je. Och wat de fuk. Opladen die foto’s. Hebben wij ook al gedaan. Hier, zie.”

De duim van Mark hing een korte tijd boven de send-knop voordat hij zijn zoveelste onherroepelijke daad binnen vierentwintig uur volbracht. Slet, dacht hij nog, zomaar meteen de eerste avond met iemand in bed duiken. Dan vraag je er toch om?

“Vergeet je niet de juiste hashtag erbij te zetten!”

~ ~ ~

Bent u geïnteresseerd geraakt, en overweegt u morgenvroeg ook een bijdrage te leveren, lees dan eerst hier nog wat meer achtergrond over deze nieuwe rage in asociaal medialand. Hopelijk bedenkt u zich dan…

Geschreven n.a.v. een tweet door @LSHarteveld  * oftewel de onbetwiste Queen of Erotica van de Lage Landen *  waarin zij gewag deed van de hashtag #bedofshame, iets wat mij de rest van die ochtend niet meer los liet. 

 ~ ~ ~

5 reacties op “Shame”

  1. Ow, ik kom weer vollen bak uit de lucht vallen want ik had er nog niet van gehoord maar ja, ik zit dan ook niet meer op twitter. Schaamteloos tot en met…
    Knap verhaal @->–

    1. Ja, ik kreeg het vannochtend onder ogen en vond het zo stuitend dat het de hele ochtend door mijn hoofd bleef spoken. Het verhaal kwam eigenlijk vanzelf.

Reacties zijn gesloten.