Ga naar de inhoud

Vakantiewerk

pmppmbok

Op mijn werk krijg ik tijdens drukkere periodes regelmatig honderden emails per dag. Toch lukt het me om ze allemaal te lezen en af te handelen. Niet altijd dezelfde dag, maar zelden met zoveel vertraging dat ik een herinnering ontvang.
Hoe anders is het met mijn privé-email gesteld. Ook die lees ik vaak meteen wanneer ik ze binnenkrijg doch ondanks het feit dat het er slechts enkele per dag zijn lijkt het wel of ik ze tegelijkertijd alweer vergeet. Het overkomt me dus regelmatig dat ik meerdere emails over hetzelfde onderwerp ontvang. Omdat er van mij een actie verwacht wordt en ik niets van me heb laten horen.
Zo ook deze week:

Dear Peter Pellenaars,
Thank you for your interest in the Project Management Professional (PMP)®.
Our records indicate that as of 21 Sep 2016, your exam eligibility period will end. The exam eligibility period (the period of time during which you are able to test) is one year. You may take the exam up to three times within this one-year eligibility period should you not pass on the first attempt.
This means you have until 21 Sep 2016 to sit for and pass the PMP exam.

Vandaag heb ik de moeite genomen om de boeken ((Project Management Body of Knowledge, PMI
PMP® Exam Prep, Rita Mulcahy)) er eens bij te pakken die we moesten bestuderen. Nadat ik alle hoofdstukken op een rijtje had gezet die terugkomen in het examen bleek dat ik precies op 20 september zou uitkomen indien ik vandaag zou beginnen met elke dag een hoofdstuk door te nemen. Hoef ik me meteen niet meer druk te maken wat ik tijdens mijn vakantie ga lezen.
Aan de slag dus! En niet vergeten een examen in te plannen…