Verdacht plafond

vochtplafond

Ooit zag ik een aflevering van een Amerikaanse politieserie waar bewoners van een lager gelegen verdieping het vermoeden hadden dat er bij de bovenburen iets niet in orde was. Er kwam namelijk stinkend vocht door het plafond gedruppeld. Eenmaal de deur geforceerd vonden de agenten twee lijken in verregaande staat van ontbinding. Lijkvocht had kans gezien de vloer zodanig te doorweken dat het een weg naar beneden had gevonden. Geloof me, dat kan in Amerika.

Vandaag moest ik daar (heel eventjes) aan denken toen ik bezig was op het werk de vaatwasser in te ruimen en er een druppel water(?) op het aanrecht petste. Automatisch keek ik naar boven en zag daar een grote vochtplek op het plafond. Ik ben niet gaan kijken op de eerste verdieping (tenslotte was ik daar een uur eerder nog geweest waarbij me niets opgevallen was) maar heb een foto genomen en die doorgemaild naar de facilitaire dienst om actie te ondernemen.

Wat ze maandag zullen ontdekken zal ik te zijner tijd wel horen. Het is namelijk mijn laatste werkdag. Drie weken zomervakantie gaan NU in en de ‘out of office’ melding is geactiveerd!

~ ~ ~

2 gedachten over “Verdacht plafond

Reacties zijn gesloten.