Vrijdag, 19 december 2014

Beetje trots

Peter, vragen mensen weleens, waar werk jij nu eigenlijk? En dan zeg ik meestal dat ik bij Emerson werkzaam ben. Een andere keer volsta ik met Emerson Process Management. En een heel enkele keer maak ik me er met Micro Motion of Rosemount Flow vanaf. Sinds kort zou ik Daniel of Roxar als antwoord kunnen geven. Maar waar ik ook voor kies, in de meeste gevallen haalt men de wenkbrauwen op ten teken dat er geen lampje gaat branden.

Nu is dat niet verwonderlijk. Hier in Nederland is de aanwezigheid van Emerson niet erg zichtbaar. Zelf had ik ook niet echt een idee waar dit bedrijf voor stond toen ik ruim tien jaar geleden de overstap maakte van Philips. Ondertussen weet ik beter. Emerson is groot. Best wel groot.

En hoewel ik slechts in de Nederlandse vestiging werk die valt onder het Europese deel van een Global Business Unit welke op haar beurt weer onderdeel is van een van de vijf grotere divisies binnen Emerson, ben ik toch wel een beetje trots dat ik eerder deze avond samen met drie andere collega’s een Award voor Innovatie heb gewonnen tijdens onze eindejaarsbijeenkomst. Het is een vorm van waardering die me doet beseffen dat al het werk van de voorgaande jaren niet voor niets is geweest. Toch niet onbelangrijk indien men weet hoeveel bloed, zweet en tranen er mee gepaard is gegaan. Nu is het des te meer genieten van twee weken welverdiende (al zeg ik het zelf) vakantie en dan op 5 januari weer aan de slag.

2 gedachten over “Vrijdag, 19 december 2014

Reacties zijn gesloten.