Vrijdag, 20 januari 2023

Thuiswerkdag. Alleen in de ochtend een aantal conference calls. Daarna de rest van de dag gewerkt aan mijn to-do lijst waaraan maar geen einde leek te komen. En dat klopte ook wel want toen ik er rond zes uur ’s avonds de brui aan gaf was ik net over de helft. Ik weet wat me te doen staat volgende week. Of ik er de tijd voor heb is weer wat anders. Misschien dinsdag wanneer onze faciliteit in Cluj-Napoca gesloten is vanwege een nationale vakantiedag.

Vrijdag over een week werk ik ook thuis maar dan heb ik veel meer online afspraken staan dan normaal. De laatste nog van zes tot zeven uur, terwijl ik eigenlijk eerder op de dag wilde stoppen zodat ik voldoende tijd heb om m’n koffer te pakken en op tijd naar bed kan. Want op zaterdag moet ik er al rond vier uur ’s ochtends uit om naar Schiphol te gaan voor mijn trip naar de VS. Eens zien of ik mijn agenda nog een beetje kan aanpassen.