Ga naar de inhoud

Waarover ik niet blog

Tja, waarover te bloggen dus.

Het is niet dat ik de afgelopen weken heb stilgezeten of weinig heb meegemaakt. Maar veel valt in de categorie ‘daar blog ik niet over’. Want inderdaad, ik blog niet over zomaar vanalles.

Waarover ik dan zoal niet blog? Dat kan ik vanzelfsprekend hier niet vermelden.

Blijft over datgene waar ik wel over had kunnen bloggen mits ik daar beter over had nagedacht. Ik had bijvoorbeeld het plan om mijn leeservaring over The Circle van Dave Eggers te delen. Alleen had ik er niet bij stilgestaan dat het een exemplaar uit de bieb was, en net toen ik wilde beginnen om een en ander in een concept blogpost te verwerken kreeg ik een herinnering van diezelfde bieb. Of ik zo vriendelijk wilde zijn om het boek te retourneren. Dat heb ik gedaan. Aantekeningen had ik echter niet gemaakt. Een bespreking houden jullie van me tegoed.

Ook had ik het idee om tijdens de voorbije drukke periode wat vaker mijn mobieltje te gebruiken om wat sfeerbeelden te schieten van de activiteiten binnen het project. Zodat ik er later op de avond of eind van de week snel een plogpost van kon samenstellen. Het is er niet van gekomen. Voornamelijk omdat ik op cruciale momenten vergeten ben foto’s te maken. Ook op de minder cruciale momenten trouwens.

En zo blijft er weinig tot niets over met betrekking tot de afgelopen weken wat de moeite waard is om in een blogpost te verwerken. Ik kan me tenminste niet voorstellen dat jullie zitten te wachten op een update van mijn vorderingen op de survivalbaan ((Had ik al gezegd dat het me inmiddels gelukt is om voor de eerste keer de zogenaamde ‘monkey bars’ over een afstand van 5 meter (gevoelsafstand 50 meter) te overbruggen?)).

Morgen zit er niets anders op dan serieus na te gaan denken hoe ik de vrijgekomen tijd om te bloggen nuttig kan invullen.

2 reacties op “Waarover ik niet blog”

Reacties zijn gesloten.