Ga naar de inhoud

Wij verzorgen brand wereldwijd

Stel, je leest dat een 23-jarige vrouw in brand is gestoken.
Stel, je bent geschokt door dit bericht en je wil een reactie achterlaten.
Stel, je krijgt de volgende uiterst smaakvolle advertentie voorgeschoteld door Google Ads:

Brand Actie
Brand producten te koop. Wij verzorgen Brand wereldwijd!

Is dit dan omdat de firma RealDutchFood.com/brand trots is op het feit dat deze 23-jarige vrouw met behulp van haar producten op een bijzonder gruwelijke en pijnvolle manier om het leven is gebracht? En ons daarvan kond wil doen?
Of denkt deze firma dat we door het lezen van het bericht op het idee zouden komen dat deze wijze van levensbeïndiging navolging verdient en dat ze hopen dat we dat gaan doen met hun producten. Zodat ze over het nog nasmeulende zwartgeblakerde lijk heen wat geld hopen te verdienen.

Wie het weet mag het zeggen.

Trouwens, het feit dat er ook een aanbod voor bloedmooie Aziatische vrouwen bij staat, maakt het voor de kersverse weduwnaar natuurlijk wel makkelijker om over zijn verdriet heen te komen…

Uit respect voor het slachtoffer hierbij het volledige bericht

[Nu.nl – 9 december 2009]
In Zeist is maandag een 23-jarige vrouw omgekomen nadat ze in brand was gestoken. Dat gebeurde volgens de politie rond 17.30 uur aan de Laan van Vollenhove.
Na een melding troffen agenten de vrouw ernstig verbrand aan. Ze is met een traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht, waar ze later op de avond overleed.
De politie onderzoekt de zaak en is nog op zoek naar getuigen.
Waarom en door wie de vrouw in brand werd gestoken, is niet bekend. De politie houdt met alles rekening, ook met eerwraak. Volgens het AD kwam het slachtoffer uit Afghanistan en stond ze op het punt te gaan trouwen.
Het huwelijk was al eerder volgens de islamitische wetten voltrokken, daarom zou de vrouw al samenwonen met haar man.

~ ~ ~