Ga naar de inhoud

Woensdag, 21 januari 2015

Klaagzang

Na zeven jaar trouwe dienst mag ik niet klagen. Maar ik doe het toch. Mijn iPod Classic heeft er de brui aan gegeven. Zomaar ineens deze ochtend op weg naar kantoor midden in een nummer van Sean Rowe was het gedaan. Volledige stilte en geen teken van leven wat ik ook probeerde. Op kantoor aangekomen heb ik nog wat zitten pielen met een en ander maar dat leverde geen ander resultaat op dan meer frustratie. Zoekacties op internet vanavond hebben me niet vrolijker gemaakt.

4 reacties op “Woensdag, 21 januari 2015”

    1. Wees er maar zuinig op.
      Ik heb er eentje met 80GB geheugen en dat ga ik toch wel missen wanneer ik ‘m niet meer aan de praat krijg. Echt jammer dat er geen onderdelen meer voorradig zijn.

Reacties zijn gesloten.