Ga naar de inhoud

Woensdag, 27 januari 2016

Hoe ik kies

Compleet verzopen kwam ik vanavond thuis van de survivaltraining. En dan ook nog vocht in m’n knie. Onder de douche kreeg ik de ingeving dat dit misschien wel een leuke link was naar het boek Moby Dick door Herman Melville. Maar toen ik het eenmaal uitgeschreven op het scherm voor me zag staan viel het tegen. Dus wordt het Don Quichot.

Zo gaat dat wel vaker bij mij.

~ ~ ~

Nu Hendrik-Jan gestart is met het lezen en bespreken van De Goddelijke Komedie en Paul aangehaakt is met de Metamorphosen kon ik niet achterblijven. Na (niet al te) lang wikken en wegen is mijn keuze gevallen op Don Quichot. Het plan is om elke zaterdag een hoofdstuk te lezen en er een blogpost over te schrijven. Aangezien het eerste deel uit 52 hoofdstukken bestaat en het tweede deel uit 74, kan ik voorlopig vooruit.

2 reacties op “Woensdag, 27 januari 2016”

    1. Ik ben inmiddels door inleiding en voorrede heen. Komende zaterdag 6 februari begin ik aan het eerste hoofdstuk.
      PS: Zelf heb ik nu ook Metamorphosen in huis, dus kan ik ook met jou meelezen 🙂

Reacties zijn gesloten.