Woensdag, 3 februari 2016

Gelukkig hebben we de foto’s nog

Nu pas een blogpost over het avondje skieën in Bottrop? Ja, want het wachten was op een actiefilmpje waarin je mij in onbeholpen stijl maar (voor mijn gevoel) oh zo hard naar beneden ziet suizen. Zonder te vallen. En dat alles nadat ik vijfentwintig jaar geleden voor het laatst op de lange latten heb gestaan.

Maar het wachten was tevergeefs. Het filmpje was mislukt. Verkeerde belichting of misschien was ik gewoon wel te snel geweest. Voor het resultaat doet het er niet toe. Dertig seconden lang niets te zien en weinig meer te horen dan wat oerkreten op momenten dat ik rakelings langs de wand scheer of een andere afdaler nauwelijks weet te ontwijken.

Gelukkig hebben we de (weinige) foto’s nog.

Eén gedachte over “Woensdag, 3 februari 2016

Reacties zijn gesloten.