Zaterdag, 21 januari 2012

het vooruit

Stel je voor dat ik een blog in ‘het vooruit’ had geschreven. Bijvoorbeeld over het feit dat ik vandaag mijn nieuwe bril zou gaan ophalen.

Niet dat mijn bril nu zo blogwaardig is. Het zijn eerder de nieuwe glazen die er in zitten die misschien wat aandacht verdienen. Deze keer zou ik namelijk de overstap maken naar de zogenaamde multifocale glazen die geschikt zijn om zowel van dichtbij te kunnen lezen als veraf te kunnen zien. Dat zou gegarandeerd wat komische situaties hebben opgeleverd omdat het nogal onwennig is wanneer je deze glazen gaat gebruiken. Maar helaas.

Bij het uitpakken van de bril door de opticien, bleek het linkerglas gebarsten te zijn. Ik kon met lege handen naar huis en krijg een ‘herkansing’ zoals mij werd verteld.

U kunt zich voorstellen hoe blij ik was dat ik geen blog in ‘het vooruit’ had geschreven.

4 gedachten over “Zaterdag, 21 januari 2012

Reacties zijn gesloten.