Ga naar de inhoud

Zaterdag, 31 januari 2015

Zou Dit. het antwoord zijn?

Klinkt het volgende je bekend in de oren? Mij wel.

As someone who doesn’t watch televised sports, I’ve found Twitter to be unbearable to read on big game nights, and it can often be redundant whenever there’s a piece of breaking news that everyone in my feed feels the need to tweet out.
[The social network that’s gaining in popularity among journalists, Simon Owens]

Op sommige avonden raakt ook mijn timeline verstopt met ontelbare updates over tv-programma’s waarin ik totaal niet geïnteresseerd ben of (re)tweets met betrekking tot nieuws dat in mijn ogen zoveel aandacht niet nodig heeft. Ik haak dan alweer snel af omdat ik geen zin heb om hashtag-filters of speciale lijsten aan gaan te maken met tweeps die het wat rustiger aan doen met het verspreiden van berichtjes. Meestal ga ik dan maar op goed geluk op zoek naar iets lezenswaardigs op het internet waar ik wel tijd aan wil besteden.

Zodoende kwam ik uit bij het hierboven reeds aangehaalde artikel door Simon Owens. Het gaat in op het onlangs gelanceerde social network This.

Kijk, dat laatste zinnetje bevalt me wel. Ik ging er meteen een kijkje nemen om te zien hoe ik me kon aanmelden. Helaas pindakaas. Zoals met al die nieuwe ontwikkelingen in beta-fase dien je uitgenodigd te worden. Dus voorlopig kan ik jullie niet meer laten zien over deze website dan wat er in de getoonde screenshot staat. Tenzij er iemand onder mijn bezoekers is die al een account heeft. Zou die mij dan alsjeblieft kunnen uitnodigen?

2 reacties op “Zaterdag, 31 januari 2015”

  1. Maar waarom zou je je aanmelden voor weer een social network als je een blog hebt waar je dagelijks een link kan plaatsen? Hier heb je je publiek al, daar moet je het weer opbouwen (en met een beetje pech trek je daar hetzelfde publiek als hier).

    1. Ik zou het eerder doen om bijvoorbeeld de overstap van twitter te maken zodat mijn tijdlijn wat overzichtelijker wordt. Gewoon op ’t eind van de dag even kijken wat de mensen die ik volg belangrijk vonden om te delen. Dat zijn dat maximaal evenveel berichtjes als mensen die je volgt. Nu scroll je door duizenden berichten en ben je nog niet verder dan enkele uren terug in de tijd. En je mag geluk hebben als er iets interessants tussen zit.

Reacties zijn gesloten.