Zondag, 20 januari 2019

Of er speciaal iemand op de zondag voor Don Quichot een bezoekje aan mijn blog brengt is me niet bekend (misschien kun je het laten weten middels een reactie onder deze post). Mocht het zo zijn dan bij deze mijn welgemeende excuses. Vandaag verschijnt er geen nieuw deeltje in de gestaag groeiende reeks. Niet omdat ik er weer de brui aan geef. Wees gerust, ik heb er juist de smaak weer van te pakken gekregen. Nee, de reden is dat ik vandaag naar Cluj-Napoca reis voor een weekje overdracht van het team aldaar aan de van ouderschapsverlof terugkerende manager. Dit, in combinatie met wat klussen in de ochtend lieten geen tijd over om een nieuwe bijdrage te schrijven.

Nu zou je kunnen zeggen dat ik het dan maar iets beter had moeten plannen door de blogpost gister al te schrijven. Helaas had ik toen ook geen tijd. Net als vandaag begon de dag met verschillende klussen en rond het middaguur vertrok ik richting Dordrecht voor een workshop Design Thinking by Doing, verzorgd door de onovertroffen en bijzonder sympathieke Cor Noltee. Ik had me hier niet zelf voor ingeschreven maar was volkomen tot mijn aangename verrassing uitgenodigd door de minstens zo sympathieke en hartverwarmend lieve Elja. Dus, opnieuw, geen tijd.

En ja, ik weet het. Er staat niets geschreven over deze workshop op zaterdag. Daar moet ik ook nog aan werken. Of ik die update dan met terugwerkende kracht op zaterdag ga zetten (antidateren) weet ik nog niet. Mocht ik daartoe besluiten (besloten hebben) en je leest deze blogpost pas daarna dan moet een en ander vreemd overkomen. Het zij zo.

~ ~ ~

Ik ben inmiddels in Cluj met drie kwartier vertraging en het sneeuwt hier. Niet veel in tegenstelling tot andere delen van Roemenië waar het wel met bakken uit de lucht is gekomen. Helaas was het al donker bij aankomst. Mooie plaatjes kun je daarom misschien pas vanaf morgen verwachten mocht de sneeuw blijven liggen en niet al compleet tot pap zijn gereden of weggesmolten door invallende dooi.