ZwartWit – dag 2

Onderweg naar huis raakte ik verstrikt in de vele files die de snelweg bevolkten. Normaal gesproken buig ik het hoofd deemoedig voor al deze tegenslag en accepteer gelaten na een lange werkdag ook nog eens lang in mijn auto te moeten doorbrengen voordat ik thuis van enkele vrije uren kan genieten.
Maar zo niet vandaag. Ik moest mijn oudste kleinzoon ophalen van voetbaltraining en wilde ruim op tijd arriveren opdat ik nog een gedeelte van zijn training aan de zijlijn kon meemaken. Ongeduldig trommelend op mijn stuur zag ik hoe de minuten wegtikten terwijl de auto’s stoïcijns op hun plaats bleven staan. Net op het moment dat ik besloot te gaan bellen dat ik het waarschijnlijk niet ging redden kwam er beweging in de gestolde stroom staal.
Uiteindelijk viel het allemaal mee en was ik ruim een kwartier voor het einde van de training aanwezig. Toen we na afloop richting kleedkamers liepen kreeg ik te horen dat ik wel even buiten mocht wachten. Ik gaf aan dat ik me vereerd voelde door deze gunst, maar de ironie ontging hem.
Bijna een half uur later besloot ik toch maar eens te gaan kijken waar hij bleef. In de kleedruimte waar mijn bril meteen besloeg vanwege de damp die er hing doordat er zojuist een heel elftal uitgebreid had staan douchen was hij net bezig zijn tas dicht te ritsen. Daarna was hij klaar en konden we gaan.
~ ~ ~
No people, pets, explanations. 7 days 1 b/w photo of your life. Let’s share some beauty, art and life around!
Dat is de opdracht op facebook. Maar hier kan ik explainen zoveel ik wil. Voor de rest hou ik me aan de regels.
~ ~ ~

2 gedachten over “ZwartWit – dag 2

Reacties zijn gesloten.